Hond in de zorg & Dierverzorging Voorne 

Een familiebedrijfje voor therapiehondbegeleiding en dierverzorging

Dag- en vakantieopvang honden

U gaat op vakantie of een weekendje weg? U heeft opvang nodig voor de hond terwijl u aan het werk bent?
Dierverzorging Voorne is een betrouwbare oppas voor uw hond. 

Ons motto is dat de hond net zo'n leuke vakantie moet hebben als u!

Uw hond verblijft gewoon in huis en krijgt de zorg en aandacht die hij of zij van u gewend is.
We werken niet met kennels maar hechten waarde aan de gezinssituatie.
Er is een ruime, omheinde tuin (zie hiernaast voor de speelweide) waar ze heerlijk rond kunnen struinen. Hiernaast worden zij 4 keer per dag uitgelaten, uitstapjes naar het bos of strand zijn hier zeker onderdeel van.

Wij bieden kleinschalige opvang aan, dat betekent dat er per dag maximaal 5 honden aanwezig zijn inclusief onze eigen honden.
We kijken zorgvuldig naar de karakters van de honden
zodat iedere hond zich prettig voelt. 

Hoe werkt het?

Als u overweegt om uw hond te laten verzorgen door Dierverzorging Voorne nodigen wij u en uw hond uit voor een vrijblijvende kennismaking.
Dit geeft u een kans om te zien waar en bij wie uw hond terechtkomt. Het is erg belangrijk dat iedereen zich hier goed bij voelt!
Als u besluit om uw hond door Dierverzorging Voorne te laten opvangen tijdens uw afwezigheid, maken we een verzorgingsovereenkomst met daarin een overzicht van de gewenste verzorging, alle persoonlijke gegevens, en natuurlijk de data van opvang en de afgesproken prijs. 
Dit alles krijgt u van tevoren toegestuurd. Zodra deze overeenkomst voor akkoord getekend is kunt u met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten!


Onze (vaste) dagopvang zit momenteel vol van maandag t/m vrijdag. Mocht u graag op de wachtlijst willen dan kunt u contact met ons opnemen.
In het weekend of voor vakantieopvang hebben we nog wel ruimte.