Hond in de zorg & Dierverzorging Voorne 

Een familiebedrijfje voor therapiehondbegeleiding en dierverzorging

Dierverzorging aan huis

Gaat u op vakantie of een weekendje weg en wilt u uw dieren goed verzorgd achterlaten?
Dierverzorging Voorne neemt de zorg voor al uw huis-en boerderijdieren uit handen. We komen bij u thuis om uw dieren te verzorgen.  

Dierverzorging Voorne komt bij u thuis en geeft uw dieren de verzorging die ze van u gewend zijn. U kunt hier denken aan het eten geven van katten, konijnen, kippen, varkens en paarden maar ook aan het schoonmaken van hun dierverblijven zoals paardenstallen uitmesten, konijnenhokken en kattenbakken verschonen.
Ook het binnen- en buitenzetten van uw paarden behoort tot de mogelijkheden.
U bepaalt zelf wat wij voor u en uw dieren doen en voor 
hoe lang.  

Voordelen:   
Uw dier wordt verzorgd door ervaren en toegewijde mensen in zijn of haar eigen omgeving.
U bent niet afhankelijk van buren, familie en/of kennissen. Door de extra diensten lijkt het huis bewoond wat het risico op inbraak verlaagt.  


Extra diensten:  
    * Planten water geven.   
    * Gordijnen open en dicht doen.  
    * Post verzamelen.  
    * Vuilcontainer buitenzetten. 
 
Er vindt een kennismakingsgesprek bij u thuis plaats waarin wij alles met u doornemen. We maken kennis met de dieren en er wordt gesproken over hun karakter, gedrag, eetgewoontes enzovoorts.
U kunt laten zien waar alles staat en zeggen hoe u het graag wilt hebben. Uiteindelijk wordt dit door Dierverzorging Voorne allemaal genoteerd in een verzorgingsovereenkomst.
Als deze getekend is moet er alleen nog een sleuteloverdracht plaatsvinden en dan kunt u met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten!