Hond in de zorg & Dierverzorging Voorne 

Een familiebedrijfje voor therapiehondbegeleiding en dierverzorging

Over ons

Kim: 

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag iets met mensen en dieren wilde doen. Ik ben deels opgegroeid op een (hobby) boerderijtje dus de liefde voor dieren zat er al vroeg in!
Ik heb een opleiding maatschappelijke zorg gedaan en een opleiding therapiehondbegeleider waarna ik Hond in de zorg ben gestart. 
Tussendoor heb ik nog als activiteitenbegeleider gewerkt waarbij ik ook dieren inzette. 
Inmiddels werk ik in het speciaal onderwijs wat goed te combineren is met Hond in de zorg!

Vanaf mijn 16e heb ik als bijbaantje altijd met veel plezier geholpen in de dierverzorging bij All4Animals in Brielle. 
Recent heeft de eigenaresse besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en vroeg mij of ik het leuk vond wat klanten over te nemen. Dat vond ik erg leuk! Omdat ik ook nog parttime werk en een studie volg was het teveel voor mij alleen.
Toen is besloten dat mijn moeder een groot deel van de dierverzorging op zich gaat nemen en Hond in de zorg een familiebedrijfje wordt! 

Tanja:
Ook ik zit al van jongs af aan tussen de dieren. Het was dan ook altijd mijn droom om op een (hobby) boerderijtje te wonen. 10 jaar geleden ging deze droom in vervulling! 
Met het hele gezin zijn we naar Rockanje verhuisd en zijn daar de beestenboel gaan uitbreiden. In de loop der jaren hebben we veel verschillende diersoorten gehad: pony's, varkens, geiten, kippen, konijnen, een kat en niet te vergeten de honden!
Op dit moment hebben we nog varkens, kippen, een kat en honden en zullen we regelmatig dieren bij ons thuis opvangen.

Toen duidelijk werd dat de All4Animals ging stoppen en Kim werd gevraagd dingen over te nemen hebben we even flink nagedacht maar vervolgens besloten om een deel over te nemen en uit te breiden. 
Ik stop met mijn vaste baan wat natuurlijk best spannend is maar wat is er mooier dan van je hobby je werk maken?!